ClickCease Hoe de pose 69 in seks te beheersen - DESIGNSAVIOURS
loader image
Skip to main content
Uncategorized

Hoe de pose 69 in seks te beheersen

By February 1, 2023February 22nd, 2023No Comments

Iedereen hoorde over de post 69, maar die, inderdaad, probeerde het? Mannen zijn zelden inventief in seks en geven de voorkeur aan lang ingeschreven en lachten. En vrouwen tonen zelden het initiatief en bieden iets nieuws. Maar als we succesvol, interessante en gelukkige relaties willen, probeer dan nieuw noodzakelijk. En als er nog geen relatie is, is het tijd om zich voor te bereiden, de seksuele vaardigheden onder de knie.

Pose 69 veroorzaakt schaamte van goede helft van iedereen die ooit over haar sprak. Om een ​​of andere reden veroorzaakt seksuele seks met penetratie geen dergelijke turbulente emoties. En hier , gewoon, kunt u nadenken over het feit dat als deze houding een dergelijke resonantie veroorzaakt, zelfs in de theorie, waaraan het in de praktijk kan brengen!

Een klein verhaal

In de tantrische traditie wordt deze houding genoemd &# 171; kraai&# 187; viagra voor vrouwen. In het hindoeïsme wordt deze vogel als heilig beschouwd, omdat het in verschillende werelden tegelijkertijd leeft. Iets soortgelijks is te vinden in de Egyptische cultuur waarin katten bezitten.

En in de alchemie wordt de kraai geassocieerd met het belangrijkste metafysische eigendom van ontbinding.

Naam &# 171; kraai&# 187; impliceert totale ontbinding van partners in elkaar. Op het fysieke niveau is het volledig duidelijk, omdat je met gewone seks kunt kussen, en je kunt het niet kussen, dan in pose 69 is er een complete uitwisseling van vloeistoffen aan beide zijden.

Er wordt aangenomen dat deze pose leidt tot eenheid en harmonisatie van de relaties, aangezien u één golf opzet en uw energie egaliseert.

Techniek

Pose 69 heeft veel variaties die en moeten proberen, geleidelijk zijn uithoudingsvermogen en kunst in seks vergroten.

Dus de meest eenvoudige variatie &# 8212; Kant. Jullie liggen allebei aan de zijkant en concentreerden zich dus volledig op orale seks. Nog een eenvoudige variatie &# 8212; Een man ligt hieronder, en een vrouw van boven. De man zal veel gemakkelijker zijn om het gewicht van het meisje te

houden, en je kunt de klok doorgaan totdat je een orgasme bereikt. Een complexere optie wanneer een vrouw van onderaf is, en de man van bovenaf, omdat het meisje de man op zichzelf zal moeten houden, en hij, op zijn beurt, op zijn voeten om je hoofdruimte te openen voor bewegingen.

De moeilijkste versie van de houding 69, wanneer een man op zijn knieën staat, of in volle hoogte, en een meisjeshoofd vasthoudt. In dit geval moet je het lichaamsgewicht in de heupen houden die op zijn schouders zullen liggen.

Moeilijkheden

Het enige probleem dat kan voorkomen dat uw gezamenlijk plezier het feit is dat van mondelinge strelende hoofd rondgaat en letterlijk en in een figuurlijke zin. Het is heel gemakkelijk om partner te vergeten en te stoppen met het stimuleren van partner, omdat de sensaties erg sterk en helder zijn. Daarom moet worden herinnerd dat u meer dan ooit bent &# 171; in één boot&# 187; en de intensiteit ervan is affectie, hangt direct af van uw intensiteit.

Om altijd tevreden te stellen en stormachtig en ongebreideld, moet het ook inspanningen leveren. Soms genoeg om je verlangen te bieden, je verlangen te geven en de partner te interesseren, en soms &# 8212; Ga naar de sportschool en werk serieus aan vaardigheden. Maar zoals een slimme vrouw zei, &# 171; En wat anders te doen?&# 187;.

Leave a Reply